Ecuador

 

Ook Ecuador is hard getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Het toerisme is door een volledige lockdown sinds 16 maart 2020 tot een stop gekomen en de verwachting is dat dit nog wel even zal duren.

 

Hotelpersoneel, gidsen en chauffeurs zitten nu zonder inkomen en hebben nog geen idee wanneer ze weer aan het werk kunnen.

 

In Guamote werken wij veel samen met Guesthouse Inti Sisa. Veel van onze reizigers zijn daar geweest. Wij willen de families die afhankelijk zijn van de inkomsten uit het guesthouse en het toerisme door deze financieel moeilijke tijd heen helpen.

Gedoneerd: € 2.790


Doel : € 4.000 

---------------------------

 

Laatste update: 18-02-2021

René uit Ecuador

Ik ben René en woon sinds 2007 in Ecuador. Vanuit de hoofdstad Quito organiseer ik rondreizen in Ecuador. Hierbij werk ik veel samen met kleinschalige hotels, lokale gidsen en chauffeurs.

 

Veel van deze mensen werken als kleine zelfstandigen en zijn voor hun inkomen afhankelijk van het toerisme. Zonder al deze gemotiveerde, lokale mensen in Ecuador zou ik mijn werk niet kunnen doen en daarom wil een bijdrage leveren om deze mensen te helpen deze tijd door te komen.

Droom nu, reis later naar Ecuador

Dit gaan wij doen

Veel reizigers hebben inmiddels kennis mogen maken met Inti Sisa Guesthouse in Guamote. Iedereen die daar geweest is weet dat ze veel doen voor de lokale bevolking.

 

Het personeel, gidsen en chauffeurs komen vrijwel allemaal uit de omgeving en hebben een kans gekregen om zich via Inti Sisa te ontwikkelen. Deze mensen hebben het nu heel moeilijk, doordat hun inkomstenbron is weggevallen.

Samen met Inti Sisa gaan wij deze families helpen door voedselpakketten uit te delen met basisproducten zoals rijst, pasta, olie, eieren en groente.

Wat kun jij doen?

De actie is afgesloten. Wil je weten wat er met de donatie is gedaan kijken dan hier http://www.intisisa.com/food-packages-during-covid-19/

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je elke maand digitale post uit Ecuador. We vertellen je over de voortgang van de acties, laten gidsen, chauffeurs en andere medewerkers aan het woord en delen de leukste voordeelacties en reisinspiratie. 

We support local tourism in samenwerking met MiCuba en Better Places

We support local tourism 2020 - 2021

Copyright MiCuba en Better Places