Georgië 

Sinds begin maart heeft de hele wereld te maken met het Coronavirus. Ook in Georgië heeft de crisis genadeloos hard toegeslagen. Het reisseizoen was net begonnen, waardoor veel van onze gidsen, eigenaren van homestays, chauffeurs en hun gezinnen plotseling zonder inkomen kwamen te zitten.

Georgië heeft in de afgelopen 30 jaar te maken gehad met veel ontberingen, en heeft veel meegemaakt. De ineenstorting van de Sovjet-Unie, de ecoonomische crisis, een reeks burgeroorlogen en de recente Russische bezetting van Georgië in 2008. Ondanks deze tegenslagen is Georgië er altijd in geslaagd de rug te rechten. Met jouw hulp kunnen we ook deze crisis doorkomen!

Gedoneerd: € 5.048


Doel : € 5.000

---------------------------

 

Laatste update: 20-02-2021

George uit Georgië 

 

Hallo, ik ben George en ik organiseer individuele reizen in Georgie. Ik toon je graag de mooiste en ook minder bekende plekjes in Georgië. En natuurlijk nemen we jullie graag mee op trektocht in onze prachtige bergen, de Kaukasus.

 

We kunnen altijd rekenen op onze enthousiaste gidsen en chauffeurs. Zij maken onze reizen onvergetelijk voor onze gasten. Voor ons zijn zij net als familie. Daarom wil ik hen, en de gemeenschap waar ze deel van uitmaken, in deze moeilijke tijd helpen.

George_edited.jpg

Droom nu, reis later naar Georgie

Dit gaan wij doen

Omdat wij altijd op onze gidsen en chauffeurs kunnen rekenen, willen we hen en hun families nu niet in de steek laten!

 

Daarom hebben we besloten deze inzamelingsactie op te zetten om voedselpakketten of andere noodzakelijke benodigdheden samen te stellen.

Voor het bedrag van 25 euro kunnen we 1 gezin helpen met een voedselpakket waar ze een week mee kunnen doen. Met dit bedrag kunnen we ook de noodzakelijke huishoudelijke artikelen voor hen aanschaffen.

Wat kun jij doen?

Voor een bedrag van 25 euro kunnen we een gezin op het platteland voor een week aan basisingrediënten voorzien!

 Het zou fantastisch zijn als jij ook een kleine donatie doet en zo helpt om deze prachtige mensen even wat minder zorgen te geven!

 

Didi Madloba! Nakhvamdis! (hartelijk bedankt!)!’’

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je elke maand digitale post uit Georgië . We vertellen je over de voortgang van de acties, laten gidsen, chauffeurs en andere medewerkers aan het woord en delen de leukste voordeelacties en reisinspiratie. 

We support local tourism in samenwerking met MiCuba en Better Places

We support local tourism 2020 - 2021

Copyright MiCuba en Better Places