Madagaskar

Madagaskar is het vierde grootste eiland ter wereld en bevindt zich ten zuidoosten van het Afrikaanse vasteland, in de Indische oceaan. Hoewel het erg verafgelegen ligt, is toch ook hier het gevreesde corona virus aan land gekomen. Een groot deel van de bevolking leeft direct of indirect van toerisme. Deze mensen zitten nu reeds enkele maanden zonder enige vorm van inkomen en zien hier de komende maanden geen verandering in komen.

Gedoneerd: € 8.296


Doel : € 10.000

---------------------------

 

Laatste update: 20-02-2021

Frank uit Madagaskar

 

Ik ben Frank en woon reeds 10 jaar in Madagaskar. Samen met mijn team organiseer ik voor Better Places individuele reizen op maat naar dit prachtige eilandcontinent.

download%20(1)_edited.jpg

Dit gaan wij doen

Via deze fondsenwerving campagne willen wij onze medewerkers, chauffeurs, gidsen en hun families steunen. Wij willen voor ieder gezin een voedselpakket samenstellen bestaande uit basisproducten als rijst, olie, zout, zeep en suiker.

Wat kun jij doen?

Helpen jullie mee? Voor het bedrag van 25 euro kunnen we 1 gezin helpen met een voedselpakket waarvan ongeveer 4 weken gegeten worden.

Het lijkt een druppel op een hete plaat, maar het is wel degelijk zinvol om deze mensen een handje te helpen, er is hier geen sociaal vangnet zoals we dat in Nederland of België kennen. We zouden het fantastisch vinden als je een donatie zou willen doen, om zo gezinnen minder zorgen te geven en aan eten te helpen voor de komende weken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je elke maand digitale post uit Madagaskar. We vertellen je over de voortgang van de acties, laten gidsen, chauffeurs en andere medewerkers aan het woord en delen de leukste voordeelacties en reisinspiratie om alvast in de stemming te komen. 

We support local tourism in samenwerking met MiCuba en Better Places

We support local tourism 2020 - 2021

Copyright MiCuba en Better Places