Peru

 

Peru is op slot. Door de coronacrisis en het gebrek aan steunmaatregelen van de Peruaanse overheid, moet er veel opgeofferd worden. De toeristische sector wordt heel hard geraakt en veel van de gidsen, chauffeurs en kleine organisaties waar we zo graag mee samenwerken, hebben het nu extra moeilijk. Graag zouden we hen een helpende hand bieden middels een financiële ondersteuning, en jij kunt daaraan bijdragen!

Update 5 oktober: 

Peru is sinds een paar dagen wat aan het opkrabbelen en ze zijn naar fase 4 gegaan: de mensen mogen weer bewegen (behalve op zondag en er blijft een avondklok), restaurantjes gaan mondjesmaat wat open en wellicht dat binnenkort het binnenlandse vliegverkeer weer op gang komt. Voorzichtige aanpassingen. Voorlopig blijven de grenzen nog wel dicht voor het internationaal toerisme.

Gedoneerd: € 10.340


Doel : € 15.000

---------------------------

 

Laatste update: 20-02-2021

Guido en Agnes uit Peru

 

Hola! Wij, Guido en Agnes, zijn de Peru reisexperts en helpen iedereen graag met het samenstellen van originele rondreizen door ‘ons’ veelzijdige land.

 

Tijdens de organisatie van onze rondreizen werken we samen met heel veel fijne gidsen, lieve chauffeurs en vriendelijke lokale families. Gids Eloy, kokkin Selia, Pablo’s familie in het dorpje Vicos: ze zijn allemaal even belangrijk en maken een rondreis extra speciaal. Zij zijn het die zorgen voor mooie ontmoetingen waarover nog jaren wordt nagepraat. Ze verdienen al onze steun om deze trieste periode door te komen.

Droom nu, reis later naar Peru

Dit gaan wij doen

Waar al die fantastisch lieve families door het plotseling wegvallen van het toerisme nu vooral behoefte aan hebben, is het kunnen betalen van hun boodschappen.

 

Zonder het toerisme hebben ze langere tijd geen werk en geen zicht op een humaan inkomen. Alle hulp in de vorm van een donatie is welkom. Wij kunnen daarmee meerdere families ondersteunen en ervoor zorgen dat ze in hun basisbehoeften kunnen voorzien. 

Wat kun jij doen?

Geef ook om de mensen die jouw reis naar Peru zo uniek maken. 

Alle beetjes helpen. Hoe meer mensen iets doneren, hoe meer we voor de mensen in Peru kunnen betekenen. 

 

Met een donatie van € 40,- bekostig je de wekelijkse boodschappen van een lokale familie. Met een donatie van €110,- bekostig je de maandelijkse boodschappen van een lokale gids of chauffeur.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je elke maand digitale post uit Peru. We vertellen je over de voortgang van de acties, laten gidsen, chauffeurs en andere medewerkers aan het woord en delen de leukste voordeelacties en reisinspiratie. 

We support local tourism in samenwerking met MiCuba en Better Places

We support local tourism 2020 - 2021

Copyright MiCuba en Better Places