Wie zijn wij

Deze zomer kunnen we niet op reis. Dat is heel jammer voor ons, maar een regelrechte ramp voor de miljoenen mensen die wereldwijd in het toerisme werken. Wij denken aan al die medewerkers waar wij al jaren mee samenwerken; van souvenirverkoper tot hoteleigenaar. Zij zitten zonder werk en dus zonder inkomen. In de meeste landen is er geen sociaal vangnet voor deze mensen. Daarom vinden wij dat we zelf iets moeten doen om hen te helpen.

 

In samenwerking met onze lokale reisexperts hebben we acties opgezet om steun te bieden aan de mensen die het hardst getroffen worden door deze crisis. Juist nu hebben zij onze hulp keihard nodig, zodat ze straks weer aan het werk kunnen en je een onvergetelijke reis bezorgen.

 

Over Better Places

Reisorganisatie Better Places is een sociale onderneming. Dat betekent dat we reizen organiseren met een maatschappelijke en duurzame missie. 'Reizen met een positieve impact' noemen we dat. Zo heb jij een onvergetelijke ervaring en doe je meteen iets terug voor de mensen die jouw reis zo bijzonder maken. Lees meer over onze missie.


Over MiCuba

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in duurzaam en verantwoord toerisme. Voor onze individuele rondreizen naar Cuba werken we nauw samen met de locals. Door deze samenwerking met lokale gidsen en casas particulares zorgen wij ervoor dat reizen naar Cuba persoonlijk, authentiek en onvergetelijk zijn! We houden ervan mensen bij elkaar te brengen en dragen zo bij aan culturele ervaringen die lokale gemeenschappen ondersteunen. Lees hier over

de persoonlijke MiCuba-ervaring van anderen

We support local tourism in samenwerking met MiCuba en Better Places

We support local tourism 2020 - 2021

Copyright MiCuba en Better Places